Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.................... ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ


 

Πρόσφατα γίναμε όλοι θεατές στις ανακοινώσεις του Διορισμένου Πρωθυπουργού της χώρας μας από το βήμα της διεθνής έκθεσης της Θεσσαλονίκης

 https://www.kodiko.gr/nomothesia/document/535844

 Αλλά ας θυμηθούμε ένα πολύ σύντομο απόσπασμα της ομιλίας του



Σύμφωνα με τα όσα ακούσαμε από τα χείλη του Διορισμένου Κυριάκου Μητσοτάκη από το 2019 έως και σήμερα έχουν διοριστεί στην υγεία 18000 ιατροί και νοσηλευτές. Όμως εάν δούμε τα παρακάτω άρθρα θα διαπιστώσουμε ότι οι μόνο έτσι δεν είναι η κατάσταση του προσωπικού των δημόσιων νοσοκομείων. 

 https://anergoi-foitites.edu.gr/anergoi/anamenonte-2-450-monimes-proslipsis-stin-igia/

 https://e-thessalia.gr/ygeia-3-720-proslipseis-meso-asep-ola-ta-ptychia-poy-ginontai-dekta/

 Στο πρώτο άρθρο έγιναν 2450 προσλήψεις για το έτος 2019 και πρόσφατα ανακοινώθηκαν άλλες 3720 προσλήψεις για το έτος 2022.

 Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε και το ιατρικό προσωπικό που βρίσκεται ακόμα σε αναστολή εργασίας λόγο του ότι δεν έχει εμβολιαστεί και φυσικά ούτε λόγος δεν γίνεται από την διορισμένη κυβέρνηση της χώρας μας.

 https://www.insider.gr/eidiseis/227142/giannakos-poedin-stoys-7500-oi-ygeionomikoi-se-anastoli-sto-telos-ioylioy

 https://www.e-nomothesia.gr/kubernese/proedriko-diatagma-82-2019-phek-120b-9-7-2019.html

 Για να πάμε στην παιδία που εδώ τα πράγματα είναι ακόμα πιο σοβαρά μιας και θα ασχοληθούμε με τα παιδιά μας και ουσιαστικά με το μέλλον της Ελλάδας μας. Ο Διορισμένος Κυριάκος Μητσοτάκης αναγγέλλει με μεγάλη του χαρά ότι πλέον τα παιδιά μας θα μαθαίνουν από την ηλικία των τεσσάρων ετών την αγγλική γλώσσα. Για να δούμε στο παρακάτω άρθρο σε πόσες χώρες τα αρχαία Ελληνικά διδάσκονται στα σχολεία τους.

 https://www.in.gr/2020/02/05/go-fun/perierga/oi-xores-tou-kosmou-opou-didaskontai-arxaia-ellinika/

 Βέβαια σαν χώρα πλέον πρέπει να είμαστε πλέον περήφανοι για το μάθημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης και στα δημοτικά σχολεία μας. Για να δούμε και ένα παράδειγμα πειραματικού σχολείου στην Θεσσαλονίκη.

 https://mumdadandkids.gr/oikogeneia/mathima-apodochis-sta-nipia-gia-trans-atoma

 Τα συμπεράσματα δικά σας.

 31846 Προσλήψεις Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για το διδακτικό έτος 2022-2023 Για τα σχολεία μας φυσικά.

 https://www.minedu.gov.gr/news/53086-26-08-22-proslipseis-31-846-ekpaideftikon-protovathmias-kai-defterovathmias-ekpaidefsis-stin-eidiki-agogi-kai-ekpaidefsi-sti-geniki-ekpaidefsi-kai-sta-mousika-sxoleia-kathos-kai-melon-eidikoy-ekpaideftikoy-prosopikoy-eep-kai-eidikoy-voithitikoy-prosopikoy-evp-os-prosorinon-anapliroton-me-sxesi-ergasias-idiotikoy-dikaiou-orismenou-xronou-gia-to-didaktiko-etos-2022-2023

 Αυτά αναφέρονται στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου παιδείας και θρησκευμάτων φυσικά για άλλη μία φορά ο Διορισμένος Πρωθυπουργός της χώρας δεν είναι ορθά ενημερωμένος οπότε ενημερώνει τους Έλληνες πολίτες με ανακρίβειες.

 Για όσους δεν καταλαβαίνουν γιατί οι νέοι επιστήμονες φεύγουν στο εξωτερικό

https://www.patris.gr/2022/01/24/gia-osoys-den-katalavainoyn-giati-oi-neoi-epistimones-feygoyn-sto-exoteriko/

 Στο παραπάνω άρθρο διαπιστώνουμε ότι μόνο από ένα κλάδο αυτόν της υγείας οι νέοι τρέπονται σε φυγή προς στο εξωτερικό προσδοκώντας ένα καλύτερο μέλλον. 

 Για άλλη μία φορά είμαστε θεατές σε μία σκηνή παρακολουθώντας το παραλήρημα ενός Διορισμένου βήτα διαλογής Ηθοποιού , οποίος υποδύεται τον ρόλο του κυβερνήτη της ιερής μας χώρας Ελλάς. Βέβαια η υποτίμηση της νοημοσύνης των πολιτών καλά κρατεί από την κεφαλή της εξουσίας της χώρας μας. 


   

                                             ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΛΕΑΓΕΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ:

Twitter: https://twitter.com/kleagenis