Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΩ ΘΑ ΒΕΛΑΞΕΤΕ. ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΙΩΣΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ

ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΩ ΘΑ ΒΕΛΑΞΕΤΕ. ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΙΩΣΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ...


ΡΑΔΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 4-12-2015
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
-Δημοσιογράφος: Έχουμε μαζί μας τον Πρόεδρο του Πολιτικού Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις Ε.ΣΥ. , κύριο Αρτέμη Σώρρα, τον οποίο ευχαριστώ θερμά για την συμμετοχή. Καλημέρα σας κύριε Πρόεδρε.
Ευχαριστώ που ανταποκριθήκατε. Ο κόσμος περιμένει να ακούσει κι εσάς. Επειδή ξεκίνησα την κουβέντα, μάλλον μονολογώ λίγο και μιλούσα λίγο πριν για την διχόνοια των Ελλήνων. Είναι αποτέλεσμα εγωιστικής τάσης, δεν θέλει να καταλάβει; Είναι προϊόν φθόνου, ζήλειας; Γιατί δεν θέλουν να μπουν σε μια διαδικασία, να ακούσουν και την άλλη πλευρά, τον Φορέα που ηγείσθε εσείς αυτή την στιγμή.
ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 19.000.000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Καλημέρα Ηλία. Αγαπητέ, δεν νομίζω ότι είναι έτσι. Είναι 2.500 χρόνια που πολεμούν όχι μόνο τον αφανισμό των Ελλήνων, όχι μόνο ότι έχουμε τεράστιες γενοκτονίες αριθμητικά και όχι όπως είναι οι αριθμοί σήμερα που είναι 7.5 δισεκατομμύρια κόσμος. Θυμηθείτε την Σκυθόπολη, που είναι μια πόλη έξω από το Ισραήλ που οι εβραίοι –θα πω εβραίοι γιατί ακόμα δεν είχαμε χριστιανούς- και σκοτώνουν και βασανίζουν 19.000.000 Έλληνες από τα 20.000.000 που ήμασταν, αν είναι η αλήθεια ότι ήμασταν τόσοι και δεν ήμασταν παραπάνω. Όμως, σκοτώνουν 19.000.000 περίπου πριν 1700 χρόνια. Το καταλαβαίνετε; Η αλήθεια είναι ότι όπου σκότωσαν και όπου γενοκτόνησαν στον πλανήτη, Έλληνες γενοκτόνησαν. Φανταστείτε στην Αμερική, τους Ινδιάνους. Γνωρίζετε πιστεύω ότι είναι ένα δικό μας φύλο και η γραφή τους είναι καθαρά ελληνική. Βέβαια, η προφορά τους αλλάζει, αλλά η γραφή τους είναι ίδια και ελληνικά γράμματα. Οι αποδείξεις είναι γύρω μας παντού και τις κρύβουν με την ίδια τεχνική, διότι 192 φυλές Ινδιάνων της Βορείου Αμερικής, όταν έστειλαν επιστολή στην Αμερική είναι όλες στα ελληνικά και σήμερα είναι στο μουσείο στην Αμερική.
Να συνεχίσουμε τις γενοκτονίες, αλλά αυτές οι γενοκτονίες που έγιναν στους Έλληνες, είναι στο Πνεύμα, είναι στην Αλήθεια, είναι στην Ιστορία. Την αλλοίωσαν, την δολοφόνησαν, την έγραψαν με δικά τους γράμματα! Εδώ μας άλλαξαν τον γραφικό χαρακτήρα, αγαπητέ! Δηλαδή, τα Ελληνικά γράμματα δεν είναι μικρά. ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. Όμως, σήμερα διαβάζουμε τα κείμενα μας στα μικρά. Μικρό γράμμα σημαίνει αλλαγή του σχήματος και του γράμματος. Τι σχέση είναι για παράδειγμα το ω με το πραγματικό Ω; Τι σχέση έχει το Α, το Λ κι όλα τα άλλα; Εμείς μπορούμε να ξέρουμε ότι όλα τα γράμματα είναι δυνάμεις στο σύμπαν. Σήμερα, λοιπόν διαβάζεις υποτίθεται τα κείμενα σου και σου λένε «να η Ιλιάδα», αλλά είναι στα μικρά! «Να, ορίστε, είπε ο Πλάτωνας…». Είπε ο Πλάτωνας και που τα είπε, στα μικρά; Γιατί δεν μου δίνεις τα πρωτότυπα του Πλάτωνα;
Αρα, δολοφόνησαν τα πάντα και μην κατηγορείτε τον Έλληνα για διχόνοια. Τον έχουν κυνηγήσει τόσο πολύ και δεν είμαι τόσο σίγουρος αν είναι διχόνοια, ή αν έχουν εμπλακεί τόσα πολλά φύλα ανάμεσα μας, με αποτέλεσμα σήμερα, αυτό που περιμένει ή δεν καταλαβαίνει, να είναι επειδή δεν έχει ελληνικό DNA, γιατί να περιμένει ή να καταλαβαίνει; Εκτός από την τεράστια πλάνη που έχει φάει ο Έλληνας και σκότωσαν τα πάντα μέσα του. Του σκότωσαν την Αυτογνωσία του, ποιος είναι, από πού έρχεται, για ποιο σκοπό ζεί, τι στόχο έχει, σε ποιο σχέδιο εντάσσεται. Όλα αυτά αγαπητέ Ηλία. Τον δολοφόνησαν εκεί! Θέλει προσπάθεια και υπομονή. Μην κατηγορείτε λοιπόν τα αδέρφια μας τους Έλληνες, αλλά ούτε και τους δικούς μας, τους πατεράδες μας! Για θυμηθείτε τι διδάσκονταν στα σχολεία και πώς έμαθαν, ποιος ήταν ο τρόπος ζωής τους…λες και ο πλανήτης γεννήθηκε τώρα, πριν 2000 χρόνια ή πριν 200 χρόνια. Μας έχουν κάνει ζώα. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΣΗ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΒΡΟΥΜΕ, ΑΥΤΟΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ! Ο θάνατος για αυτούς είναι δεδομένος!
Δημοσιογράφος: Κύριε Πρόεδρε, να ρωτήσω κάτι: τις προηγούμενες μέρες ακούγαμε τους πολιτικούς ότι θα πάνε σε μια κυβέρνηση «Εθνικής Σωτηρίας», ευρείας συνεργασίας των ικανότερων, χωρίς αποκλεισμούς κτλ. για να δώσει μια λυτρωτική λύση στο πρόβλημα της χώρας. Εσείς πιστεύετε ότι ο Πολιτικός Φορέας μπορεί να μπει ενεργά σε μια τέτοια διαδικασία και να δώσει λύση σε αυτή την διαδικασία; Γιατί όποτε βλέπουμε εθνικές κρίσεις, υπάρχουν και εθνικές περιπέτειες!
ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Εντάξει, εδώ υπάρχει το οξύμορο, δηλαδή είναι τελείως γελοίο. Τους λέω ότι είναι τελείως γελοίοι και γελοία όλα αυτά που κάνουν! Ποια κρίση αγαπητέ; Τώρα την βλέπουν την κρίση; Ποια εθνική σωτηρία; Δεν φτάνει που έχουν κυβερνήσει όλα τα σχήματα και όλα τα κόμματα, διαψεύστε με, αν κάνω λάθος! Έχουν κυβερνήσει οι πάντες και τα πάντα. Σωστά; Βασιλείς έχουν κυβερνήσει, οι συγκυβερνήσεις ήταν πάρα πολλές, εθνικής σωτηρίας κυβέρνηση υπήρχε, ποια εθνική σωτηρία λοιπόν;
Δημοσιογράφος: Ακούγονται αυτά, να μπουν σε μια «οικουμενική»….
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ναι, γιατί τους τελείωσαν τα σχήματα και τους τελείωσαν τα πάντα. Τώρα λοιπόν φαίνεται και πολύ καλά στον ορίζοντα, καταρχήν, φαίνεται μια τεράστια παγκόσμια αυτοκρατορία που δεν έχει ξανάρθει ποτέ. Και στην Ελλάδα, φαίνεται ήδη ότι θα βγει ένα ευρωπαϊκό πραξικόπημα, όπως ξεκίνησε στο Παρίσι. Όλο αυτό το show που έγινε, γιατί δεν έγινε τίποτα, παρά ένα χολυγουντιανό show, όπως της Βοστώνης, όπως έχει αποδεικτεί πολλές φορές αυτό, από στους δίδυμους πύργους και με άλλες διαδικασίες στο πλανήτη που προσπαθούν να χαλιναγωγήσουν 7,5 δισεκατομμύρια κόσμο. Είναι λίγο δύσκολο αυτή την φορά.
Φυσικά, η Νόηση και το επίπεδο πρέπει να ανέβει. Να σας πω και κάτι; Άντε και ενώθηκαν όλα τα κόμματα μαζί που είναι όλα από την ίδια πηγή που έχουν γεννηθεί, τις ίδιες ψευδολογίες και τα ίδια αφεντικά και πολιτικές που ακολουθούν! Την παγκόσμια τάξη πραγμάτων! Δηλαδή, τι θα κάνουν; Θα διαχειριστούν το χρέος; Αφού το πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι το χρέος. Είναι ένα τεράστιο σχέδιο αφανισμού των Ελλήνων.
Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ
Ο δικός μας ο Φορέας είναι των Ελλήνων. Είναι ο Φορέας, που δεν είναι κόμμα και για αυτό είναι Εθνικός Φορέας, επειδή άνοιξε από όλους τους Έλληνες, από όλη την Ελλάδα. Όλα τα δημοτικά διαμερίσματα έδωσαν εντολή να δημιουργηθεί, άρα υπάρχει μια λαϊκή εντολή κάτω από οργανισμούς που όταν άνοιξε, ήταν γύρω στους 90, οι οποίοι έδωσαν λαϊκή εντολή, κατόπιν απόφασης διοικητικού συμβουλίου από κάθε γεωγραφικό τόπο στην Ελλάδα. Έδωσαν λοιπόν εντολή να ιδρυθεί ο Πολιτικός Φορέας του Έθνους. Είναι ένας Φορέας που είναι αμιγώς Ελληνικός, καθαρά του Έλληνα και ανοίγει με μια δημοκρατική διαδικασία που αν δεν την γνωρίζετε είναι: με 33 Πρωτόκολλα, με μια Ιδρυτική Διακήρυξη που αναφέρεται από τον Μέγα Αλέξανδρο και μετά και καταγγέλλει όλα τα κόμματα, αναζητάει όλα της τα δικαιώματα, τα πνευματικά της, τα φυσικά της, τα υλικά της, τα πάντα και φυσικά είναι η πρώτη φορά που έρχεται ένας Ελληνικός Φορέας και αποδεικνύει ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ, ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΣΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ. Άρα, είναι ο συνδικαιούχος αυτού του λογαριασμού κι έρχεται και συζητάει και αποδεικνύει για ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ κι ό,τι έχει στην Κυριαρχία του, ό,τι του έχουν πάρει και ό,τι του έχουν απεμπολήσει και να μπει σε μια τροχιά πραγματικά σύμφωνα με την θέση που ανήκει στον Έλληνα πολίτη, στον Έλληνα απόγονο της τεράστιας Ιστορίας. Αυτή την στιγμή, αυτή είναι η πραγματικότητα.
Δημοσιογράφος: Γιατί ο κόσμος είναι λίγο διστακτικός, αφού όλα αυτά τα ακούει πάρα πολύ καλά, δυσκολεύεται στην πράξη να το δει και να τον προσελκύσει όλη αυτή η διαδικασία στα γραφεία σας. Έρχεται διστακτικά, βλέπει το γραφείο σε κάθε γωνιά της επικράτειας και δυσκολεύεται να ακολουθήσει όλη αυτή την εξέλιξη. Εύλογο είναι το ερώτημα, μπορεί να αποκατασταθεί μια ισορροπία, μια σταθερότητα, γιατί εδώ το βλέπουμε το πολιτικό σύστημα πώς λειτουργεί.
ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Καταρχήν, σήμερα δεν έχουμε κανένα πολιτικό σύστημα. Έχουν διαλυθεί τα πάντα. Έχουν πτωχεύσει και στο ΑΦΜ τους, όλα τα πολιτικά κόμματα χρωστάνε 300-500 εκατομμύρια. Σήμερα, όλα αυτά τα πολιτικά κόμματα, εκτός ότι έχουν καταστρέψει γιατί δεν είχαν καμία πολιτική και ήταν μόνο με εντολή αφανισμού «κάντε ό,τι θέλετε», δηλαδή πλιάτσικο, έχουν καταστρέψει και το δικό τους μαγαζί. Η Ν.Δ πτώχευσε και χρωστάει 250 εκατομμύρια. Τώρα θέλουν να τα σβήσουν, άλλωστε τα οικονομικά για αυτούς είναι μουτζούρες, αλλά για εμάς είναι ουσίας. Όταν θα έρθει η Ελλήνων Συνέλευσις θα δούμε που θα πάνε, τι πήραν και τι έκαναν!  Τώρα κάντε ό,τι θέλετε. Θα σου πω και το εξής, είναι έτσι όπως το λες από την μία, αλλά από την άλλη,  κι έχει πάρα πολύ μεγάλη βάση, γιατί αυτή την φορά χρειάζεται να πας στην βάση των όλων. Δηλαδή, είναι τελείως διαφορετικό αυτό που έχουμε σήμερα με ένα πολιτικό κόμμα. Φανταστείτε παλιότερα, ένα πολιτικό γραφείο δεν πρόσφερε τίποτα.
Δημοσιογράφος: Παλιότερα ίσως ναι, τώρα δεν νομίζω!
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ο κομματάρχης λοιπόν άνοιγε ένα πολιτικό γραφείο. Κάθονταν όλοι μέσα και το μήνυμα ήταν «Ελάτε, εμείς να πάμε να πηδήξουμε τους άλλους. Να τους νικήσουμε!». Άκου να δεις πώς ήταν το παιχνίδι! «Ελάτε εσείς οι Πασοκατζήδες να νικήσουμε, να πάμε εμείς στις θέσεις, οι άλλοι να μείνουν απέξω…». Τότε υπήρχε μια κόντρα πώς θα σκοτώσουν το κράτος και τον Πολίτη.  Οπότε, σε ένα τέτοιο γραφείο, δεν υπήρχε κάτι να κουβεντιαστεί, δεν υπήρχε βάση, αλλά γινόταν πλάκα! Μαζεύονταν λοιπόν η ομάδα, ήταν οι τηλεοράσεις, τα συλλαλλητήρια, ήταν όλοι αυτοί οι δήθεν συνδικαλιστές-ληστές κι όλοι μαζεύονταν για το πώς θα σκοτώσουν την άλλη ομάδα που όμως ήταν πακέτο όλοι μαζί. Δεν υπήρχε κάτι άλλο να συζητήσεις, παρά υπήρχε ένα αλισβερίσι!
Τώρα, αγαπητέ μου, στο γραφείο των Ελλήνων, των Οργανισμών και σε αυτόν τον τεράστιο Φορέα, ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Σήμερα λοιπόν αλλάζουν όλα τα δεδομένα. Τώρα αρχίζεις και πας σε πραγματική οντολογική θέση. Κάτσε βρε Έλληνα! Τι έγινε; Κάτσε να καταλάβουμε τι ακριβώς έγινε, ποια είναι η αλήθεια, γι αυτό σήμερα πολεμιέσαι πάρα πολύ.
ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΩ ΘΑ ΒΕΛΑΞΕΤΕ. ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΙΩΣΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ
Πολεμιέσαι από όλες τις εκκλησίες που υπάρχουν σε ελληνικό έδαφος, πολεμιέσαι από όλες τις στοές και τα δόγματα, από όλα τα διαόλια και από όλη την κόλαση, από όλους τους εγκάθετους, από αυτούς που σκότωσαν και δολοφόνησαν την μάνα μου Ελλάδα και από αυτούς που δεν θέλουν σήμερα, γιατί αν περάσεις θα τους λιώσεις. Αυτή την φορά είπα: ΚΑΝΤΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΩ! ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΩ, ΘΑ ΒΕΛΑΞΕΤΕ! ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΙΩΣΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΕΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΟ! ΚΑΝΤΕ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ!
Είναι τυχαίο που σπάνε τα γραφεία σε όλη τν Ελλάδα; Για ποιο λόγο ρε παιδιά; Και τι λέμε εκεί μέσα; Έχει σημασία που στην Διακήρυξη σου έχεις τα ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ. Έχεις τις ΑΞΙΕΣ και τις ΑΡΧΕΣ, έχεις ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙΣ, ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ! Ποιος έχει Αξιακό; Κανένα δόγμα, κανένα κόμμα στον πλανήτη δεν έχει Αξιακό, δηλαδή, τι θέλετε από εμάς; Εσείς πού κινείστε και πού πάμε και για ποιον λόγο; Δεν υπάρχει! Άλλωστε εμείς ανακοινώσαμε και κάναμε ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΜΑΣ, άρα έχουμε τις ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ, «πώς, πού, γιατί, μέχρι πού, πώς θα είναι η Πολιτεία!». Έτσι θα είναι ένα τελείως διαφορετικό τοπίο.
Σε όλες τις εκκλησίες φωνάζουν «μην πάτε από εκεί είναι φασίστες…». Παιδιά, έρχομαι τώρα στα γραφεία σας να μου υποδείξετε τους φασίστες και τι συζητάτε και να μου ορίσετε τους φασίστες. Δεν υπάρχει αυτή την στιγμή φίλος πουθενά των Ελλήνων Συνέλευσις που είναι των Ελλήνων και είναι σημαντικό να το ξεκαθαρίσουμε. ΔΗΛΑΔΗ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΕΜΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ; Από όλους και από όλα! ΓΙΑΤΊ; Τι ακριβώς θέλεις; Σε μια Δημοκρατία, όπως έχει οριστεί, από την γραμματεία μας, ως ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ! Μπορεί να μην βολεύει κάποιους αυτό! Τι να κάνουμε; Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ! Δεν μπορούμε εμείς να την αλλάξουμε δηλαδή, να την κάνουμε κομμουνιστική ή σοσιαλιστική. Κι αν είδατε, όλα τα κινήματα που ήρθαν και πέρασαν από την Ελλάδα από την εποχή του Καποδίστρια, θυμηθείτε από τον τεράστιο αυτόν Έλληνα Καποδίστρια, σε όλα τα κόμματα από την εποχή του Καποδίστρια, δεν υπήρχε ούτε ένα ελληνικό. Ήταν φιλο-γαλλικό, φιλο-ρωσικό, φιλο-αγγλικό, φιλο-αμερικάνικο, αλλά ένα έρμο φιλελληνικό, δεν υπήρχε! Δεν σας κάνει τίποτα εντύπωση;
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ , ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Και σήμερα πάμε και μιλάμε και λέμε: πάμε να συζητήσουμε για την πραγματική Δημοκρατία, που έχει το ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ από την βάση, και δεν έχει κόμματα, ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
Βεβαίως, υπάρχουν εκλογές και ποιος θα διοικήσει και ποιος θα άρχει και ποιος θα έχει την εξουσία και για ποιον λόγο και πώς θα ψηφιστεί με πολύ συγκεκριμένες διαδικασίες.
Και σήμερα στις ΕΚΛΟΓΕΣ του Φορέα μας, άμα το θέλετε, για να έρθει κάποιος, δεν θα πω στην κορυφή, θα πω στο ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ, η διαδικασία είναι να εκλεγείς στο δημοτικό σου διαμέρισμα, άρα οι συμπολίτες σου και οι συνέλληνες σου σε έχουν ψηφίσει, αυτοί σε ξέρουν καλά και θα πρέπει να περάσει μέσα από την ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΤΙΔΑΣ. Για παράδειγμα, στην Κατερίνη, αφού θα εκλεχθούν 3, η κληρωτίδα θα αναδείξει τον ΕΝΑΝ που θα έρθει προς την Κεντρική σκηνή. Άρα, πιο Δημοκρατία δεν γίνεται! Άρα, λοιπόν δεν γίνεται να βάλω τον φίλο μου, και να πω: «εγώ στην Κατερίνη έχω έναν φίλο τον Ηλία και να τον ψηφίσετε!». Αυτό τελειώνει! Άρα, έρχεται λίγο η στοά και φέρνει τον δικό της;  Δεν γίνεται!
Δημοσιογράφος: Από κάτω προς τα πάνω και όχι από πάνω προς τα κάτω!
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αφού οι Συνέλληνες σου σε ψηφίζουν και αυτοί σε θέλουν, άρα για εμάς, εσύ υπάρχεις! Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΤΟ ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. Αυτή είναι η Δημοκρατία. Το κάθε δημοτικό διαμέρισμα είναι η Δημοκρατία. Δεν είναι μια κεντρική διοίκηση η οποία είναι όλοι οι Δήμοι μαζί. Αυτό είναι ένα federal, (ομοσπονδία) ένα Εmpire (αυτοκρατορία) το οποίο όμως έχει καταστατική διαδιασία και κινείται επί όλων των Δήμων. Άρα, έχουμε την Πόλη, έχουμε τον Δήμο όπου εκεί είναι το Κρατείν του Δήμου και ο Πολίτης ψηφίζει τον ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ. Προσέξτε την λέξη! ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ. Αντι-πρόσωπος είναι αντί του προσώπου σου. ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΕΜΠΟΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΟΥ; Εγώ έχω δώσει εντολή να βάλετε στην χώρα μου, όλους αυτούς τους μετανάστες που εντελώς τυχαία; Δεν σου κάνει εντύπωση ότι όταν λένε ότι έρχονται Σύριοι μετανάστες, είναι όλοι μουσουλμάνοι και δεν είναι κανένας χριστιανός; ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ; Τίποτα δεν σας κάνει εντύπωση; Δεν βλέπετε τα σχέδια του αφανισμού μας;
Δημοσιογράφος: Η κατάσταση είναι πάρα πολύ τεταμένη και πάνω στην Ειδομένη. Έτυχε να κάνω ρεπορτάζ εκεί. Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Θρήνος, στεναχώρια και οι σκηνές που είδα με έκαναν να λυπηθώ πάρα πολύ, άνθρωποι είναι κι αυτοί. Άνθρωποι είναι κι αυτοί!
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ακούστε! Δεν διαφωνώ…
Δημοσιογράφος: Γιατί όσο αξίζει μια ανθρώπινη ψυχή, δεν αξίζει όλος ο κόσμος.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΘΗΚΟ
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μα, δεν είναι εκεί το ζητούμενο! Εσύ φταις για αυτό ή τα άλλα τα ζώα; Όπως έχω τοποθετηθεί, έχουν διαφημίσει σε όλον τον πλανήτη ότι το Γένος του Ανθρώπου είναι από το Γένος του Πιθήκου. Ότι όλοι εμείς είμαστε από το πρωτεύον, τον πίθηκο. Είναι δυνατόν να υπάρχει άνθρωπος με νόηση και να πιστεύει αυτή την εβραϊκή αηδία; Πείτε μου! Είναι δυνατόν να είναι ο Άνθρωπος από το Γένος του Πιθήκου, δηλαδή, ο παππούς μας και ο πρόγονος μας είναι ένας πίθηκος;
Δημοσιογράφος: Αν είναι δυνατόν! Μην μπούμε όμως σε αυτή την διαδικασία. Να βάλω εγώ μια λέξη πριν την Νόηση. Εθνική Συν-εννόηση αυτή απαιτείται!
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Εκεί ήθελα να πάω! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΨΥΧΗ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. Γιατί απλά δεν είναι Άνθρωποι!
Δημοσιογράφος: Και τι είναι; Ανθρωποειδή κύριε Πρόεδρε;
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Μα το λένε μόνοι τους αγαπητέ μου! Δηλαδή, μην φοβηθείτε να τους λέτε «ζώα», γιατί οι πρόγονοι τους ήταν ζώα. Αλλά αυτοί μιλάνε για το είδος τους. Δεν μιλάνε για το είδος των Ελλήνων και των ανθρώπων, γιατί οι Έλληνες είναι Άνθρωποι και δεν είναι ζώα. Αυτοί είναι ζώα και το διαφημίζουν ότι το γένος τους είναι από το πρωτεύον, δηλαδή ο πατέρας τους είναι από τον πίθηκο. ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΘΗΚΟ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΑΡΒΙΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΔΑΡΒΙΝΟΣ ΚΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΑΜΙΓΩΣ ΕΒΡΑΪΚΕΣ, ΑΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΘΗΚΟ;
Με ποιές αποδείξεις; Και αν είναι έτσι τα πράγματα, ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΘΗΚΟΙ; ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;
Δημοσιογράφος: Μάλιστα. Να ρωτήσω κύριε Πρόεδρε, γιατί κι ο χρόνος σας είναι περιορισμένος, για την πατρίδα μου, που χρειάζεται ένα νέο όραμα, ποιο μπορεί να είναι αυτό; Ποιο πιστεύετε μπορεί να είναι αυτό και τι μπορεί να κάνει ο Έλληνας, όπως είναι εγκλωβισμένος σήμερα. Γιατί έχει πολλά προβλήματα και μας ακούει πολύς κόσμος, θέλει προτάσεις και κίνητρα για να σηκωθεί από τον καναπέ, γιατί παρότι εμείς τα λέμε και φωνάζουμε καθημερινά, δεν σηκώνεται από τον καναπέ! Όπως τα λέτε κι εσείς και ενημερώνετε με τα γραφεία σας! Τι μπορεί να γίνει; Υπάρχει ένα αδιέξοδο μπροστά μας.
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΡΟΠΟΥ ΣΚΕΨΗΣ
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αγαπητέ Ηλία, υπάρχει αδιέξοδο μόνο επειδή ο Έλληνας περιμένει! Για τον Έλληνα έχουν στρωθεί τα πάντα! Όλο αυτό που κάνουμε αγαπητέ είναι η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΡΟΠΟΥ ΣΚΕΨΗΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ!  ΔΕΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠ’ΕΞΩ! Ο,ΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!
ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ! Να καταλάβουμε ποιοι είμαστε και τι έχουμε. Και με τις προηγούμενες εκπομπές σας, έχει καταλάβει ο κόσμος ότι υπάρχει ένας τεράστιος πλούτος, ο οποίος είναι αποδεδειγμένος και τώρα δεν είναι να βγούμε να κάνουμε προτάσεις, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ!
Ήδη βγαίνει ένα μεγάλο σχέδιο, για το οποίο φτιάχνουμε τις ΝΟΜΙΚΕΣ ΦΟΡΜΕΣ, εκείνες που είναι ικανές να τινάξουν όλο το σύστημα στον αέρα. Γιατί ξέρετε, καλώς η κακώς το παιχνίδι της Απελευθέρωσης ή της Ευδαιμονίας, αν το θέλετε, είναι μαζικό και δεν είναι ατομικό. Άρα, ΟΠΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΩΣ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ, ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ, ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΟΣ. Αλλιώς δεν μπορούμε να καταφέρουμε κάτι. Δυστυχώς, αυτό πρέπει να συμβεί από όλους, και από τους συνέλληνες, αλλά κι όσους μένουν εδώ και δεν είναι Έλληνες.
Πρέπει λοιπόν να καταλάβουμε στην κοινωνία και στην Πολιτεία που μπορούμε να φτιάξουμε και που ζούμε όλοι μαζί κοινωνικά, πρέπει να το κάνουμε όλοι μαζί, γιατί αφορά όλους μας!
Η ΝΟΜΙΚΗ ΦΟΡΜΑ
Τις επόμενες μέρες βγαίνει μια ΝΟΜΙΚΗ ΦΟΡΜΑ από τους ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ που είναι στην ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Δημοσιογράφος: Ναι, ας μιλήσουμε για αυτό κύριε Πρόεδρε, για να το πούμε και στον κόσμο που μας ακούει που είναι πάρα πολύς…
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Σωστά, βεβαίως έχουμε σήμερα γύρω στα 100 γραφεία και δημιουργούνται κι άλλα. Άρα, πρέπει να επανδρωθούν τα γραφεία με ενεργούς Έλληνες και να μπουν όλοι στα γραφεία. ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Τα γραφεία δεν είναι του Σώρρα, ούτε κανενός! Είναι όλων  μας!
Έτσι λοιπόν βγαίνει ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ που όποιος χρωστάει κι όπου χρωστάει, πάει με την Νομική Φόρμα αυτή και καταθέτει από τον λογαριασμό στον οποίο είναι συνδικαιούχος και οι λογαριασμοί είναι σε όλες τις τράπεζες στην Ελλάδα και ξοφλάει όλα του τα χρέη.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΤΗΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ!
Το Κτήνος το σκοτώνεις όταν σήμερα όλοι οι Έλληνες τρέξουν και μπουν στα γραφεία, ή ανοίξουν τα δικά τους γραφεία. Ό,τι ώρα θέλει ο Έλληνας συστρατεύεται και ανοίγει το γραφείο του στο δικό του τόπο, σε κάθε γειτονιά σε κάθε Καποδιστριακό Δήμο. Οι πολίτες ανοίγουν οι ίδιοι τα γραφεία τους, τον Οργανισμό τους, ο οποίος είναι αυτόνομος, συστρατεύονται σύσσωμα όλοι και μπορούν αύριο το πρωί με αυτή την Νομική Φόρμα, να πάρουν τους λογαριασμούς που είναι αποδεδειγμένοι να τους καταθέσουν στις αρμόδιες υπηρεσίες που χρωστάνε, τράπεζες, ασφαλιστικά ταμεία κτλ.
Δημοσιογράφος: Ίσως να λοιδωρηθούμε σε πρώτη φάση με αυτό…
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Δεν γίνεται να λοιδωρηθείς! Αυτοί είναι οι γελοίοι. Εσύ, δεν γίνεται να πάθεις κάτι τέτοιο και να σε λοιδωρήσουν.
Δημοσιογράφος: Θα πούν «τι είναι αυτό;, που το βρήκατε; Ποιος σας το είπε; Σε ποιους νόμους….χίλια δύο μπορεί να ακούσει ο καθένας!
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αγαπητέ Ηλία, πάλι δεν μπορούν να το κάνουν, γιατί αυτοί οι λογαριασμοί είναι υπογεγραμμένοι από τους αξιωματούχους του κράτους, όπως είναι ο Παπούλιας, ο Υπουργός των Οικονομικών, είναι πιστοποιημένοι από τον ΟΗΕ, από την fereral Reserve και από την Παγκόσμια Τράπεζα, οπότε όλοι αυτοί πιστοποιούν ότι εσύ ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ! Που σημαίνει αν το θέλεις ακυρώνεις την κυβέρνηση. Ο Ελληνικός λαός υποτίθεται αντιπροσωπεύεται από την Κυβέρνηση. Αν αύριο ο Ελληνικός λαός κάνει χρήση μόνος του, ο,τιδήποτε θέλει, ακυρώνει την κυβέρνηση. Είναι απλό το θέμα, είναι σαν να είσαι εσύ στην επιχειρήση σου και όσο δεν είσαι εσύ παρών, υπογράφει ο λογιστής σου. Όταν το αφεντικό είναι παρών, ο λογιστής κάθεται στην άκρη και δεν μιλάει. Ακριβώς κάτι τέτοιο, θα γίνει σήμερα με τον Ελληνικό λαό.
Αν Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΦΟΡΜΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ «Παρακαλώ όπως σας εξουσιοδοτώ όπως να παραλάβετε ό,τι χρωστάω από τον πιστοποιημένο μου αυτόν τον λογαριασμό και ό,τι άλλο θα χρωστάω και δώστε μου ακριβώς τι έχω πάρει…», ΟΛΟΙ ΠΑΓΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ! «Δεν ξέρεις, δεν πειράζει, τώρα ξέρεις, πάρε το ΦΕΚ, ορίστε οι λογαριασμοί και οι αποδείξεις». Δεν υπάρχει δεν ξέρω! Γιατί αυτό το λέγαμε μια φορά. Τώρα, ψάξε! Και να ξέρετε, ότι δεν θα υπάρχει ούτε δικαστήριο κι αν υπάρξει, εκεί θα είναι τα γέλια τα μεγάλα, που να πάει κάποιος και να πει για παράδειγμα: «δεν με πληρώνει ο Σώρρας ή ο Ηλίας…», γιατί οι αποδείξεις σου είναι τέτοιες. Ο άλλος δεν έχει! Όταν έχω λογαριασμό, πληρώνω από εκεί φίλε μου! Σε εξουσιοδοτώ να τα πάρεις από τον λογαριασμό μου! Πάρτα! Έτσι σκοτώνεις το Κτήνος και μπαίνεις σε μια καινούργια τροχιά.
Ξέρετε, τόσα χρόνια δεν το έχω πει, ενώ το έχω στα χέρια μου κι εδώ πρέπει να πούμε κάτι άλλο: Πρέπει να ξέρετε ότι τρεις φορές μέχρι σήμερα, εκτός των άλλων υπηρεσιών, κρατών, αξιωματούχων, ενημερώνω και την κυβέρνηση (την προτελευταία, γιατί αυτή είναι πολύ φρέσκια, αλλά η ίδια είναι πάλι), ενημερώνω τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου και τον Γενικό Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου με εξώδικο, με το οποίο πιστοποιώ τα παγκόσμια Ταμεία και πιστοποιώ εγώ πώς μπορώ να κατεβάσω τα χρήματα για τον Ελληνικό λαό κι ό,τι θέλει η κυβέρνηση. Ενημερώνω λοιπόν τον Άρειο Πάγο για τους λογαριασμούς αυτούς και φυσικά για τα 600 δις που ήδη έχουν δικάσει την απόφαση και ότι είναι στην Κυρίαρχη Ελληνική Δημοκρατία. Αυτό έχει γίνει 3 φορές μέσα σε 2 χρόνια.
Όλες αυτές οι πιστοποιήσεις είναι confirmation, (επικύρωση) διότι όταν ενημερώνεις τον Άρειο Πάγο και ο Άρειος Πάγος δεν σου λέει: «όχι κύριε Σώρρα, δεν είναι έτσι», δηλαδή ενημερώνω τον Άρειο Πάγο για τα Παγκόσμια Ταμεία και ότι εγώ θα κάνω χρήση με τους δημάρχους και που είναι των Ελλήνων. Όταν λοιπόν ο Άρειος Πάγος δεν σου απαντάει αρνητικά, δηλαδή δεν λέει: «κύριε Σώρρα, δεν είναι έτσι και τι μας λέτε;», ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΟΥ ΧΕΡΙΑ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ! Τι να απαντήσει και τι να σας πει;
Δημοσιογράφος: Θα μπορούσε να στραφεί και ποινικά εναντίον σας γιατί διοχετεύονται για ψευδείς ειδήσεις…
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Εδώ δεν πάμε για «ψευδείς ειδήσεις», όταν ενημερώνεις τον Πρόεδρο του Άρειου Πάγου! Δεν γίνονται αυτά! ΕΦΟΣΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ, ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ;
Θέλω να προσδιορίσω τι ακριβώς συμβαίνει!  Παράδειγμα: αν πας εσύ αύριο μια επιταγή στην τράπεζα σου και πεις: «καταθέστε την στον λογαριασμό μου», την δίνεις στον τραπεζίτη, ελέγχει την επιταγή, δεν μιλάει καθόλου και την βάζει στο σύστημα…Αν όμως η επιταγή είναι πλαστή, τότε σου μιλάει ο τραπεζίτης και σου λέει: «η επιταγή είναι πλαστή και έχουμε πρόβλημα». Τότε απαντάει και αντιδρά. Αν δεν αντιδράσει για αυτό που του δίνεις και στην νόμιμη διαδικασία είναι confirmation και προχωράει. Αυτό σημαίνει, αν αύριο σου στείλω ένα εξώδικο σε σένα και σε λέω: «απατεώνα και ψεύτη», εσύ θα πρέπει να μου απαντήσεις με ένα εξώδικο…
Δημοσιογράφος: Έτσι είναι!
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Εάν σου στείλω αυτό το εξώδικο λοιπόν που σε κατηγορώ, αν δεν μου απαντήσεις, αποδέχεσαι αυτό που σου λέω…
Δημοσιογράφος: Βέβαια, έχει ιδιαίτερη σημασία, ποιος στο στέλνει πρώτος, ποιος δεν απαντά, αυτή είναι η Αλήθεια. Έτσι είναι!
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΣΠΑΘΙΑ ΝΑ ΣΦΑΞΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ !!!
Α.ΣΩΡΡΑΣ: Άρα αγαπητέ μου όταν ενημερώνω τον Άρειο Πάγο και επίσημα και σε αυτά που κάνω και με το δεδικασμένο των αποδείξεων της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας των 600 δις αλλά και των Παγκόσμιων Ταμείων που υπογράφουν οι αξιωματούχοι, τι να απαντήσει ο Άρειος Πάγος; Είναι προφανές! Σου λέει: «έτσι είναι , ευχαριστούμε που μας ενημερώσατε…». Δεν έχει κάτι άλλο να σου πει. ΑΡΑ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΣΠΑΘΙΑ ΝΑ ΣΦΑΞΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ !!!
Το μήνυμα που έστειλα ήταν: Να μην ξαναπληρώσετε με αυτά τα χρήματα που έχετε στην τσέπη σας! Ποτέ! Ούτε ένα ευρώ! Κρατήστε τα για τον αγώνα. Κρατήστε τα γιατί θα σας αφανίσουν. Πλήρωσε μέσα από την νομική φόρμα και ξεχρέωσε τα πάντα.
Δημοσιογράφος: Κι αυτό μπορεί να συμβεί δια ζώσης Τερζοπούλου 19 Κατερίνη, γιατί υπάρχει γραφείο εδώ στην Κατερίνη και όπως σε όλη την επικράτεια.
Κλείνοντας θέλω να σας ευχαριστήσω και επειδή έχουμε δύο λεπτά για ειδήσεις, ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΧΡΥΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑ και ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑΤΩΝ;
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΟΣ ΗΓΕΤΩΝ
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ναι αγαπητέ μου! Έχω πει ότι είμαστε το ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ. Καλώ όλον τον κόσμο! Καλώ όλους όσους ήταν στον πολιτικό κόσμο, γιατί μέχρι χθες ήταν σκαλωμένοι, αγκυλωμένοι και εγκλωβισμένοι. Τώρα, ελάτε να ψηφιστείτε από τον λαό σας, ελάτε να βάλετε στις βουλευτικές, ελάτε να ανοίξετε τα δικά σας γραφεία, ελάτε για ο,τιδήποτε, μέσα από τα ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας.
Σήμερα όλος ο λαός μπορεί να πολιτευτεί. Ο ικανότερος, ο αξιότερος, να μπεί σε μια τέτοια διαδικασία, σε μια Ένωση Ελλήνων για την Ελλάδα μας και την τεράστια ιστορία μας. Τι έχετε να χάσετε; Στο κάτω-κάτω, ζητάω μόνο την Ένωση, δεν ζητάω να δώσεις κάτι! ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ! ΕΛΑ ΝΑ ΣΤΗΝ ΔΩΣΩ, ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ. ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ! Τι άλλο να ζητήσεις από τον Έλληνα; Δεν του έταξα θέσεις, να έρθει μόνος τους για τις θέσεις. Είσαι ικανός; Έλα!
Είναι τέτοιο το σύστημα που υπάρχει Αξιοκρατία και δεν μπορώ να βάλω, τον γιο μου ή τον συμπέθερο! Αυτή την φορά δεν υπάρχει λάθος! Υπάρχει μόνο Αλήθεια, υπάρχει μόνο Φως και Έλα Έλληνα να το κάνεις!
ΕΛΑ! ΕΝΩΣΟΥ ΜΟΝΟ ΚΙ ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ! ΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!
Δημοσιογράφος: Έτσι είναι! Να σας ευχαριστήσω θερμά για αυτή την συνέντευξη που μας παραχωρήσατε και ελπίζουμε να τα πούμε κι από κοντά εδώ στην Κατερίνη και οποιοσδήποτε έχει απορίες, υπάρχει το γραφείο της Ε.ΣΥ Τερζοπούλου 19 με τον Πρόεδρο τον Χρήστο Μαυρίδη που διαφωτίζει και με έγγραφα το κοινό. Καλό μεσημέρι!
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλους!
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου
ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ